Ansiktbehandlingar

Nannic NBE 3000

Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för medicinska skönhetsbehandlingar, NBE 3000 är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter. Behandling med NBE 3000 kräver inte några kirurgiska ingrepp utan är en mycket skonsam och behaglig utvärtes metod, en ljuvlig energigivande massage som inbringar en vällustkänsla.

 
Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar

Nannic NBE 3000 har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med patienten och att det inte finns risker för kemiska brännskador, muskulär fasciculation, smärta eller inflammation. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda och upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som energigivande massage.

 

Behandlingarna

Behandling med NBE 3000 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser, vilket gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Detta med hjälp av en applikator med ett hygieniskt engångsskydd av plast. Med NBE 3000 utförs multifunktionella och effektiva behandlingar med långvarigt resultat som ger snabbare självläkning.

Behandlingsområden, Hudföryngring och lyft, Rosacea och couperoser, Acne, Rynkreducering, Ödemreducering, Slapp hud, Fettreducering och celluliter.

 

Nannic NBE 3000 med specialutvecklade produkter ger unika effekter

NBE 3000 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att en kräm som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta är nu möjligt när de specialutvecklade produkterna används tillsammans med NBE 3000 och man kan försäkra sig om att de aktiva substanserna verkligen når det undre hudlagret.

Med hjälp av radiofrekventa vågor sätts kroppens celler i biologisk stress. Det gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på djupet och arbeta. Detta kan inte uppnås enbart med krämer utan endast tillsammans med NBE 3000. Effekterna är enastående och ett hållbart resultat uppkommer ofta direkt.

 

Effektiv och säker metod

Behandling med Nannic NBE 3000 sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

 

Specialutvecklade krämer

De krämer som appliceras har utvecklats och testats noggrant i Nannic´s laboratorium i Antwerpen och tester av konceptet har visat på enastående resultat. Varje kräm är specifikt framtagen för varje behandlingsområde.

Nannic Infusion

Den NYA generationens microneedling och ett unikt duokoncept.

En mekanisk peeling som rengör huden på djupet kombineras med en revolutionerande demikrokanalsteknik och specialtillverkade serum. De aktiva ingredienserna kan genom små mikrokanaler effektivt slussas ned på djupet mellan cellerna. Huden får en finare lyster och tillväxten av cellerna stimuleras. NBE Deep skin är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp, en banbrytande metod med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur. Kan behandla rynkor, linjer, ärr, akne, oren hud, couperoser, pigmentfläckar, förstorade porer, bristningar.

 

NANNIC NBE SKIN REJUVENATION

Ljuvlig behandling utan kirurgiska ingrepp – en avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. NBE är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och långsiktig förbättring av hudens struktur. Kan behandla rynkor, linjer, slapp hud, akne, ärr, dubbelhaka, tunga ögonlock, oren hud, couperoser, pigmentfläckar, förstorade porer, mörka ringar / påsar under ögonen.

Circadia

Dr Pugliese har en hudvårdsfilosofi baserad på kroppens dygnsrytmer, som försvarar miljöskador under dagen och stimulerar reparationsmekanismer under sömnen. Circadias produkter innehåller parabenfria konserveringsmedel, en mängd avancerade ingrediensteknologier och specialprodukter för omfattande behandling av åldrande hud, pigmentproblem, akne och rosacea.

Dr. Pugliese, Circadias grundare, förblir en stark, inflytelserik röst i vetenskapen om åldrande hud.Michael Pugliese, Circadias VD, har fått ett framstående rykte som föreläsare inom hudvetenskap och som innovatör inom produktformulering.

 

CIRCADIA Swich 

Swich är en hudföryngande behandling som ger ett ansiktslyft . Huden både känns & ser yngre ut efter. Switch är den perfekta behandlingen på den kund som inte vill eller kan göra en kemiskt peel som resulterar i konvalecenstid och fjällning.
Switch hjälper till att förbättra den mitokondriella funktionen, ökar ATP syntesen och återställer hudens ungdomliga utseende genom att öka cellens energinivåer. Behandlingen kan göras året om då den inte ger någon ökad solkänslighet.

 

CIRCADIA Mixology

Mixolgy ansiktsbehandling 

En skräddarsydd ansiktsbehandling, där man med hjälp av en cocktail av masker och lätt syra skapar en individuellt anpassad behandling som förbättrar ditt hudtillstånd och ger dig en unik behandling specifikt för just din hud.

 

CIRCADIA OXYGEN RX

En perfekt behandling för dig med känslig hud, rosacea, reaktiv hud eller akne men som vill ha en aktiv behandling med tydliga resultat. Oxygen är mycket skonsam och jobbar kärl sammandragande samt bakteriedödande. Behandlingen ger huden en fantastisk lyster och lugnar och dämpar rodnad direkt .Behandlingen är väldigt skön och avslappnande med mycket ansiktsmassage.

Oxygen Rx-behandlingen kan användas på vilken hudtyp som helst. Den bakteriedödande verkan gör det extremt fördelaktigt för akne. Den jobbar uppljusnande och kärlsammandragande vilket ger omedelbara resultat. Slutresultatet är en klar och jämn hudton med en känsla av fasthet. Kan upprepas så ofta som en gång i veckan.

 • Bakteriedödande
 • Jobbar hud utjämnande, förbättrar ärr och pigmenteringar
 • Ökar hudfunktionen och dess näringsupptag
 • Minskar rodnad & jobbar kärlsammandragande
 • Stimulerar fibroblasterna att producera mer kollagen

 

I behandlingen; Dubbelrengöring, cocoa enxympeel, oxygen treatment samt avslutande produkt anpassad efter hudtyp.

Dermapen - Micro Needling

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t. ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

 • Huduppstramning och föryngring
 • Fina linjer och rynkor
 • Stora porer
 • Oren hud och ance
 • Milier, kertosis pilares
 • Pigmenteringar
 • Ärr, inklusive akne ärr, kirugiska ärr och brännskador
 • Hudbristningar

Collagen Lift

Hur fungerar Collagen Lift?

Vrid tillbaka klockan med den senaste huduppstramningsbehandlingen.

Kollagen håller huden fyllig och fast, men kroppen producerar mindre varje år vilket gör att huden tappar sin elasticitet när vi åldras. Fina linjer och rynkor börjar bildas och huden börjar sjunka.

Vår senaste behandling, Collagen Lift ™ hjälper genom att stimulera kroppens egen naturliga produktion av kollagen och elastin för att vända effekterna av hudens åldrande – och det är verkligen effektivt!

Under behandlingen levererar en keramisk stav vågor av radiofrekvensenergi för att justera fibrerna i huden. De djupare nivåerna av huden värms upp, vilket stimulerar flera naturliga reaktioner i kroppen. Collagen Lift är inte smärtsamt eller invasivt som en ansiktslyftning eller andra medicinska procedurer, i själva verket känns det som en massage med heta stenar.

Resultaten kan ses direkt
Resultatet av en Collagen Lift-behandling kan ses direkt – din hud blir omedelbart stramare. Dessutom kommer du att fortsätta se förbättringar i upp till tre månader efter att dina behandlingar är slut. Dessutom håller resultaten i upp till två år! 

 

Fördelarna med Collagen Lift

Collagen Lift ™ är extremt effektivt för icke-kirurgisk huduppstramning av lös eller slapp hud. Detta gör den idealisk för dem som antingen inte vill eller inte tror att de är gamla nog för kirurgiska ingrepp. Med Collagen Lift™ du se fram emot ökad muskeltonus, en mer definierad käklinje och minskade fina linjer orsakade av den naturliga uppstramande effekten från en omställning av vävnaderna.

Resultaten från en kur med Collagen Lift™ Spänning av elastinfibrerna sker omedelbart, vilket ger ett omedelbart synligt resultat. Behandlingen stimulerar också nytt kollagen, elastin och hyaluronsyra.

Collagen Lift™ ökar kollagenproduktionen i upp till 3 månader efter att kuren har avslutats. Långsiktigt, resultat kan hålla i upp till 2 år.

 

Vad behandlar Collagen Lift?

Vinka adjö till fina linjer, rynkor, slapp hud, kalkonhals och käkar. Collagen Lift ger dig en uppstramande och fyllig effekt utan behov av invasiva behandlingar.

Oavsett hur mycket din hud redan har åldrats är Collagen Lift skonsam nog att användas runt ögonen och även på dekolletage. Så vilka tecken på åldrande du än vill ta itu med, det här är behandlingen du har väntat på.

Collagen Lift är inte bara en ansiktsbehandling utan kan även användas på kroppen. Föryngrar och stramar upp huden, lyfter och skulpterar och verkar på celluliter

PLASON PLASMA

Plason är den första kombinationsenheten som erbjuder både Plasmaporation och Sonoporation. De främsta tillämpningarna för Plason-enheten är behandling av aktiv acne, åldrande tecken, fet hud, hyperpigmentering och uttorkad hud med hjälp av kombinerad plasma (plasmaporation) och ultraljud (sonoporation) teknik.
Plasmaporation kan användas som en fristående behandling (PlasmaClear) eller i kombination med Sonoporation (PlasmaFacial) och transdermalt serum.

PlasmaClear®

PlasmaClear® använder applikation av plasmaenergi, som utsänder joner och plasmaradikaler på huden för att rikta in sig på och bryta ner bakterier för att helt sterilisera och rengöra huden, vilket minskar acne. Denna behandling hjälper också till att minska hyperpigmentering, kollagenombyggnad och övergripande hudhälsa.
Till skillnad från andra produkter som använder laser eller nålar, är Plason smärtfri, icke-invasiv och avkopplande.

PlasmaFacial®

PlasmaFacial® använder samma innovativa plasmaenergi, med den extra fördelen med sonoporationsteknik. Applicering av plasmaenergi på huden öppnar hudcellerna och ökar dramatiskt hudens absorptionshastighet. Ett serum appliceras, vilket sedan drivs djupare in i huden med hjälp av sonoporation-handstycket.
Kliniska data har visat en 14% ökning av dermal densitet på bara 4 veckor.

Vad är plasmaporation?

Plasmaporation-handstycket är specifikt utformat för att avlägsna bakterier och mikrober, underlätta transdermal absorption av väsentliga serum och produkter i huden, stimulera hudregenerering och öka kollagenproduktionen för klarare, friskare och fastare hud. Genom att använda en kraftfull lågtemperaturatmosfärisk plasma steriliseras huden och de joniserade plasmaradikalerna stimulerar processerna för sterilisering, hudregenerering, antibakteriell verkan, ökad transdermal absorption, förbättrad tonjämnhet, huduppljusning samt kollagenproduktion och ombyggnad.

Vad är sonoporation?

Sonoporation, även kallat stabil ultraljudsakustisk strömning eller cellulär sonikation, är en metod som använder ljud för att modifiera permeabiliteten hos plasmamembranet. Detta gör att Plason kan leverera serum till dermis djup utan behov av injicerbara medel. Dessutom kan Plason med hjälp av sonoporation-handstycket stimulera fibroblaster, öka kollagenproduktionen och förbättra hudens elasticitet. Sonoporation underlättar avlägsnandet av melanin och föroreningar från huden, vilket hjälper både vid akne och hyperpigmentering.

CACI-mikroströmsbehandlingar

Välkommen till våra CACI-mikroströmbehandlingar – där vetenskap möter skönhet för en transformerande upplevelse. Våra icke-kirurgiska ansiktsbehandlingar utnyttjar kraften i små elektriska impulser för att stimulera muskeltonus och avslöja en uppfriskad och ungdomlig framtoning.

Utforska kärnan i våra behandlingar:

Behandlingsansats: Ge dig hän till världen av icke-invasiv ansiktsföryngring med våra CACI-mikroströmbehandlingar.

Hur det fungerar: Upplev magin med små elektriska impulser som arbetar i harmoni för att förbättra muskeltonus i ditt ansikte. Mikroströmsteknik, designad för att efterlikna kroppens naturliga elektriska strömmar, väcker liv i och stimulerar både muskel- och hudvävnad.

Riktad Förbättring: Vår smärtfria procedur är skräddarsydd för att inte bara lyfta och stärka din övergripande ansiktsmuskulatur utan också specifika områden som haka och ögon.

 

Huvudfördelar
 • Revitalisering av Muskeltonus: Låt de milda elektriska impulserna stimulera och tonifiera dina ansiktsmuskler.
 • Förbättrad Hudelasticitet: Njut av förbättrad elasticitet i din hud efter varje behandling.
 • Minskade Fina Linjer och Rynkor: Upplev en minskning av synligheten av fina linjer och rynkor, avslöjande en jämnare hudton.
 • Ungdomlig Lyster: Uppnå en övergripande mer ungdomlig och fräsch framtoning.

 

Förväntade Resultat: Räkna med ett lyft och fastare ansiktsutseende, med påtagliga förbättringar i målområdena.

Rekommenderat Behandlingsplan: Påbörja resan mot skönhet med vår rekommenderade kurs av 6-8 initiala behandlingar. Följ upp detta med underhållssessioner en gång i månaden för att bibehålla de uppnådda resultaten.

Upptäck den transformerande kraften i våra CACI-mikroströmbehandlingar, där skönhet möter teknologi för en strålande du!

DMK Skin Revision

DMK SKIN REVISION är ett hudrehabiliterande behandlingskoncept som
efterliknar hudens egen kemi. Enligt DMK-konceptet orsakas de flesta
hudproblem av obalans i huden. Hudvård närmar man sig ur
återuppbyggnadssynpunkt.

DMK har skapat ett brett utbud av produkter och behandlingar som
hjälper huden att fungera som en frisk, ungdomlig hud genom att
utnyttja hudens egen biokemi. Produkternas sammansättning har
modifierats så nära kroppens egen kemi att huden reagerar på
behandlingen på önskat sätt.

Professionella behandlingar och hemvårdsprogram fungerar som en
perfekt ekosystem.

DMK är det enda företaget i världen som använder kommunikationsenzymer
för att stärka hudens egna funktioner och hålla den aktiv samt optimalt fungerande. Huden kan liknas vid en fabrik, och kvaliteten på de produkter som produceras av denna “hudfabrik” avspeglas i hudens yta genom dess färg, struktur och utseende. DMK enzymterapi återställer hudfabriken för att återge den en ung, frisk hudfunktion. Tack vare detta får huden en strålande glans och bibehåller sitt välmående och friska utseende!

Redan efter den första enzymterapibehandlingen blir huden fastare och ljusare. Behandlingen skapar en unik plasmatisk e ekt på lymfkärlen och blodkärlen. DMK enzymterapi förbättrar blodcirkulationen, syretillförseln och lymunktionen. Samtidigt förbättrar omvänd osmos avlägsnandet av toxiner och fria radikaler samt aktiverar produktionen av kollagen.

En unik plasmareaktion efter enzymbehandling indikerar att den önskade balansen har uppnåtts i vävnaderna. Fenomenet försvinner efter ca 30 minuter, men dess hudrehabiliterande egenskaper hålla länge. Länk till video.

SQT Bio microneedling

EN HELT NY ERA INOM ESTESISK DERMATOLOGI

Svampnålar, en form av kiseldioxidbionålar som utvinns från sötvattenssvampar, representerar en banbrytande teknologi. Dessa nålar stimulerar dermis i huden och främjar mikrocirkulationen på hudytan. Samtidigt levererar de effektiva aktiva ingredienser till dermislagret . Visuellt uppfattas de som pulver med blotta ögat, men under mikroskopet framträder de som tydliga svampnålar. Genom en massage introduceras 3–5 miljoner naturliga kiseldioxidbionålar direkt i dermislagret på endast 5 minuter.

Denna metod medför ingen blödning, kräver ingen bedövning och orsakar inga hudskador. SQT Bio Microneedling förkortar hudens cykel från 28 dagar till 7 dagar och möjliggör en naturlig, säker och effektiv fysisk förnyelse.

Den kan användas för att behandla:

Pigmentering & Melasma
Solskador
Fet hud & tilltäpped porer
Acneärr
Aktiv acne
Fina linjer & rynkor
Ojämn hudton
Solfläckar
Förbättring av P Acnes-bakterier
Uppstramning, fasthet och kollagenstimulering

Mezotix

VAD ÄR MESOTIX OCH HUR FUNGERAR DET?

Mesotix är en ny patenterad teknik. En säker och kraftfull behandling med extremt effektiva resultat. Mezotix använder avancerad fraktionsteknik, fri från laser och radiofrekvent strålning. Värme levereras direkt till huden med en specialtip. Resultaten är jämförbara med laserslipning men mindre smärtsamt, inga biverkningar, ingen strålning, inga nålar, ingen blödning, ingen risk för ögonskada, mycket låga smärtnivåer och förkortad återhämtningstid.
Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare, fastare och yngre utseende.

VAD KAN BEHANDLAS?
 • Rynkor och fina linjer
 • Hudföryngring
 • Påsar och mörka ringar under ögonen
 • Slapp hud
 • Upphöjda ärr
 • Behandla rynkor nära ögon
 • Aktiv aknebehandling
 • Pigmentfläckar
BEHANDLINGSOMRÅDEN
 • Ansikte
 • Hals
 • Dekolletage
 • Händer

Zemits CoolRestore Elegance

ANSIKTS Huduppstramning

De extremt kalla temperaturerna i ansiktskryoterapi förbättrar kraftigt den lokala hudmetabolismen, vilket resulterar i:

 • Drastiskt ökad blod- och lymfcirkulation.
 • Omedelbar minskning av svullnad och synligt ansiktslyft.
 • Minskning av pigmentering.
 • Effektiv ökning av kollagen- och elastinproduktion

 

CoolRestore Elegance Cryo Facial hjälper också till att förbättra avlägsnandet av torra döda celler på hudens yta och stärker huden, vilket förbättrar dess övergripande tillstånd. De låga temperaturerna främjar avlägsnande av döda celler på den översta hudlagret och för med sig arteriellt blod (fullt av syre till huden från insidan) för att avslöja en frisk och strålande hud under.

Zemits CoolRestore Elegance Facial-behandlingar resulterar i omedelbart fastare, stramare och strålande hud.

Vilka ansiktsproblem kan det lösa?

 • Fina linjer och rynkor.
 • Hängande hud på halsen och dekolletaget.
 • Minskad hudens elasticitet.
 • Postakne och ålderspigmentering.
 • Mörka ringar och svullnad runt ögonen.
 • Hängande ögonbryn. Lossa käklinjen.
 • Dubbelhaka.
 • Kråkfötter.
 • Acne.
 • Hudinflammation.

 

Zemits CoolRestore Elegance utför en avancerad behandling som innebär att den målinriktade området exponeras för extremt låga temperaturer, vilket chockar adipocyterna och leder till en snabbare och mer effektiv eliminering av adipocyter.
Studier har visat att exponering av huden för frystemperaturer accelererar cell apoptos, vilket är en naturlig och kontrollerad celldöd. Cellerna kommer gradvis att elimineras inom månader efter behandlingen och transporteras ut genom det lymfatiska systemet.