Kroppsbehandlingar

Nannic kroppsbehandling

Nannic NBE 3000 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar normalt som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att aktiva substanser som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta är nu möjligt med de specialutvecklade produkterna tillsammans med NBE 3000. De aktiva substanserna slussas ända ner genom epidermis vilket resulterar i fantastiska resultat. Med hjälp av radiofrekventa vågor ändras spänningen i kroppens celler och skapar vibration.

Det gör att kanalerna öppnas upp i huden, vilket möjliggör för krämerna att gå ner på djupet och arbeta. Det är kombinationen av krämen tillsammans med NBE 3000 som ger de enastående effekterna och ett mycket långvarigt resultat uppkommer redan efter några få behandlingar.

Behandling med NBE 3000 sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

 

Behandlingsområden
  • Hudföryngring och lyft
  • Rynkreducering
  • Ödemreducering
  • Fettreducering och Celluliter
  • Slapp hud (haka, mage, armar, ben)
  • Muskelmassage
  • Dubbelhaka

 

ARASYS KROPPSBEHANDLING

  • Fettminskning
  • Kroppskulptering
  • Minskning av celluliter

 

Det är en säker och icke-invasiv procedur.
Arasys är ett system som använder en faradisk våg för att punktreducera målinriktade områden vilket du inte kan göra under träning, och bränner fett runt musklerna medan du ligger ned och slappnar av. En högintensiv fettreducerande behandling ger motsvarande över 300 sit-ups under en 20-minuters behandling och minskar höfter, lår, säte och mage. Det är det bästa allround kroppstoningssystemet med bevisade resultat och otaliga rekommendationer.
Musklerna arbetar sällan individuellt utan i grupper. Arasys-systemet kringgår signalerna som skickas från hjärnan som aktiverar musklerna under träning. Denna signal hittar nerverna och ger en avbruten ström som drar ihop musklerna och sedan slappnar av dem. Detta resulterar i passiv träning vilket under en 20-minuters behandling på magen motsvarar 300 sit-ups. Eftersom systemet dock har åtta kanaler kan flera områden på kroppen behandlas samtidigt. En fullständig kurs med 10 till 15 behandlingar ge ett totalt kropsskulperings effekt.Dessutom har behandlingen en diuretisk effekt vilket resulterar i borttagning av toxiner.