Behandlingar

wrap logo

UNIVERSAL CONTOUR WRAP - Nu i Sverige!
Universal Contour Wrap, UCW, är behandlingen som gör att Du minskar minst 15 cm på 2 timmar. Den perfekta lösningen när Du önskar ett snabbt och bestående resultat!

arasys middle top

Arasys är en Handgjord Elektronisk Enhet skapad och tillverkad av den samarbetsvillige uppfinnaren av den första pacemakern, Gerry Pollock. Ursprungligen byggdes den vid London University, och nyligen uppgraderat på London Science Park i Innova, North London - ett EU finansierade Research Center.

Den höga intensiteten behandlingen Inch Loss ger motsvarar över 330 sit-ups i en 17-minuters behandling som minska höfter, lår, rumpa och mage. Det är den bästa allround kropp "toning" system, med bevisade resultat och otaliga intyg. Vi arrangerar gladeligen en demonstration utan någon skyldighet och berätta om vårt stödpaket.

Hur fungerar det?

Muskler arbetar sällan enskilt utan i grupp. Arasys systemet går förbi de signaler som normalt kommer från hjärnan och aktiverar musklerna under träningen. Denna signal finner nerverna och ger en avbruten ström som drar samman musklerna och sedan slappnar av dem. Vågformen är unik för Arasys och ger en långsam "Ramp upp", med andra ord en smidig sammandragning av muskeln som gör det till en bekväm muskelbyggande erfarenhet.
Resultatet är "Passiv Motion", som i en sjutton minuters behandling på buken motsvarar 330 sit ups. Eftersom dock systemet har åtta kanaler kan flera områden på kroppen behandlas samtidigt. På en behandlingskur á 12 ggr kan en förlust på 19 tum förväntas. Dessutom har behandlingen en urindrivande effekt som leder till avlägsnandet av FORTSÄTTNINGEN ÄR BORTA!