Jan Marini

 

 

 

 

 

JAN MARINI 
 

Är en ledande tillverkare av medicinskt dokumenterad hudvård för den professionella marknaden.  Produkterna håller toppklass både vad gäller kvalitet och resultat. 

 

 

Medicinsk hudvård förbättrar huden utan kirurgiska ingrepp med bla kemisk peeling.

​ Både kvinnor och män i alla åldrar med hudproblem som solskador, rynkor och linjer, pigmentfläckar, sträckmärken, rosacea och acne m.m. har nytta av Jan Marinis effektiva produkter.

Alla produkter är allergigodkända och ej testade på djur.

​Produkter och behandlingar erbjuds endast på salonger och kliniker där hudterapeuten har en vidareutbildning och gedigen kunskap i ämnet. 

Det är stor skillnad på medicinsk hudvård och "vanlig" hudvård som är utformad att passa alla hudtyper.

 

 

 
- Antioxidanter, som till exempel C-vitamin och E-vitamin, har en positiv inverkan på huden. Antioxidanter skyddar huden från fria radikaler och hjälper till vid nybildning av celler och kollagen.

- Retinoider, som A-vitamin, ökar cellförnyelsen och fördröjer nedbrytningen av kollagen, samt bidrar starkt till bildning av kollagen.

- Exfolierande krämer hjälper till att ”ta bort” döda hudceller, stimulerar cellförnyelsen och på så sätt minimeras också tilltäpptheter.

- Serum, eller koncentrat som en del också kallas, är den mest komprimerade och effektiva hudvårdande produkt som finns. Ett serum har möjlighet att kunna tränga ner djupt i huden och där göra nytta och ge huden en chans att tillgodogöra sig de ämnen, antioxidanter, koncentrat, som vi vill tillföra. Ett serum gör det möjligt att specialisera sin behandling på ett specifikt problem eller önskemål så som pigmenteringar, fuktfattig hud, oren/tilltäppt hud. De gör det också möjligt att på bästa sätt förebygga eventuella åkommor, i form av ett serum kan du bland annat ge extra skydd och hjälpa till att öka din huds kollagenbildning.

Solskyddsfaktor! Solen anses vara det som skadar huden mest och orsakar oönskade hudförändringar. Därför är det viktigt att alltid använda UVA och UVB skydd, framförallt i ansiktet, året runt. Med en bra solskyddsfaktor kan du skjuta upp och förebygga rynkor och pigmenteringar orsakade av solen.

Link http://www.janmarini.com/results/

 

ANSIKTSBEHANDLINGAR MED JAN MARINI SKIN RESEARCH

Avancerad hudvård med Jan Marinis professionella produkter som innehåller det senaste inom medicinskt baserad hudvård.

GLYCOLIC PEEL - KEMISK PEELING (alla hudtyper)

Behandlar specifika hudtillstånd som rosacea, acne men även för dig som vill behandla solskador, fina linjer och rynkor, stora porer, grov hudstruktur och hyperpigmenteringar. Glygolsyra peelingen exfolierar och förbättrar hudstrukturen, minimerar fina linjer och rynkor, jämnar ut hudtonen och pigmenteringar samt behandlar akne.

Den här typen av kemisk peeling skall genomföras efter invänjning av passande Jan Marini Skin Research hemmavårdsprogram* som skall förbereda huden för bättre resultat samt motverka möjliga skador.

Rengöring och preparerande salicylsyragel, högkoncentrerad exfolierande multisyra peeling, individuellt anpassad mask, djupverkande serum/dagkräm samt en avslutande skyddande SPF .

45 minuter  80.00
 
rekommenderas som kur på 4-6 behandlingar. För mer info kontakta salongen.
 

Kemisk peeling utförs ENDAST efter konsultation och med förberedande hemmavårdsprodukter från JMSR.

Rekommenderad hemmavård innan glycolic peel, invänjning ca 4 veckor: 

Skin Care Management System- består av femstegsprogram tex:
  1. Rengöra (Cleanse) -bioglycolic rengöring 

  2. Behandla/Förnya (Rejuvenate) - c-esta multivitamin serum 

  3. Förbättra hudytans struktur (Resurface)-Bioglycolic bioclear lotion

  4. Återfukta(Hydrate) -Transformation face cream

  5. Skydd (Protect) SPF skyddar huden dagtid. -Antioxidant daily face protectant SPF33 

Anti Aging facial (alla hudtyper)

Ett helt nytt koncept inom anti-aging som ger anmärkningsvärd och omedelbar föryngring. Innehåller en mängd kraftfulla antioxidanter med en blandning av Peptider som är en sorts protein som bland annat hjälper kollagenet i huden, läker skador som kommit av solen och gör att rynkor blir mätbart mindre djupa.

Rengöring ,enzympeeling, massage av ansikte, hals och dekolletage, Age intervention mask, avslutande serum/dagkräm/SPF och vårdande foundation .

60 min 75.00

C–ESTA™ multivitamin facial

C–ESTA™ ökar collagenproduktionen och reparerar skador från fria radikaler. Vitaminkicken ger en fastare och slätare hud. C-ESTA™ är resultatet av åratals intensiv medicinsk forskning och innehåller den unika formulan DAE Complex™, och världens första fettlösliga, stabila C-vitamin.

Rengöring, enzympeeling och mask under ånga, massage av ansikte, hals och dekolletage, lätt portömning, C-ESTA™ mask. Avlutande djupverkande serum för ansikte, ögon och läppar/dagkräm/SPF samt vårdande foundation.

60  min 75.00

Enzyme resurfacing treatment 

Behandlingen för dig som har behov av en anti-inflammatorisk, djupare rengöring med läkande egenskaper. Denna effektiva peeling tar bort trängsel i folliklarna, en proteolytisk enzymatisk reaktion löser upp döda hudceller och rengör på djupet. Du kommer att se en omedelbar förbättring av hudens struktur och klarhet.

Rengöring, peeling i ånga, djuprengörande portömning*, massage av ansikte, hals och dekolletage, läkande mask, avslutande djupverkande serum/dagkräm/SPF samt vårdande foundation

 
60 min75.00