Elizabeth Arden Pro

EA PRO Group Pyramid Final JPG

 

Elizabeth Arden PRO Produkter

Cosmeceuticals för en utmärkt grundläggande hudvård. Alpha Hydroxy Acids (AHAs) AHA var den första molekylen som startade cosmeceutical-revolutionen för mer än 25 år sedan. AHA är framför allt den bästa av alla cosmeceuticals för att normalisera huden.  Hudförnyelseprocessen går långsammare med åldern, något som ökar synligheten av ojämnheter i huden. Fuktighetsnivån i huden reduceras också med åldern p.g.a. reduktion av hyaluronsyra som binder fukt i de djupare hudlagren. AHA jobbar på två olika sätt: Naturlig kemisk peeling och fuktighetsgivande. Resultatet av att använda AHA är normalisering av huden. Huden får tillbaka sin naturliga fuktighetsnivå och en förbättrad hudförnyelsehastighet, något som igen ger grundläggande hudhälsa.

Behandlingar

Elizabeth Arden PRO-behandlingar - förnya med syra!

En peel-behandling avlägsnar, med hjälp av AHA- och BHA-syror gamla hudceller och orenheter djupt i porerna. Behandlingen stimulerar även huden till nybildning vilket ger ökad lyster och smidigare hud. Ytligare peeling ger framförallt lyster men beroende på styrka och typ av syra kan i princip hela huden förnyas och ärr, pigmentfläckar och rynkor korrigeras. Mjölksyra har förmågan att stimulera hudens egna hyaluronsyreproduktion och därmed återfukta huden från djupet. Salicylsyra (BHA) är en fettlöslig syra som penetrerar och exfolierar porerna vilket ger akne och pormaskar en rejäl match. Elizabeth Arden PRO-behandlingarna ger en förbättrad hy på en gång. Man skyddar alltid sig mot solen året runt. Tips och råd om hemmaprodukter ges som förlänger det fina resultatet av en behandling.

The Power-Packed Lunchtime Peel  30 min.  69€

En introduktionspeeling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna snabba lunchpeeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper.

The Prescription Facial     50 min    79€

En aktiv och hudförbättrande ansiktsbehandling med avslappnande ansiktsmassage för fasthet, fuktgivning och exfoliering utan kemisk peeling. En perfekt introduktion till Elizabeth Arden PRO Peeling pads.